Παραγωγή | Ιστορικό

Η οικονομική κρίση έκανε πολλούς από εμάς, να αναθεωρήσουμε όχι μόνο τις αξίες μας, τον τρόπο ζωής μας, αλλά και τις μελλοντικές επαγγελματικές επιλογές μας.

 

Ετσι, δύο αδέλφια, ο Τίμος και ο Νίκος, ξανάσμιξαν μετά απ’ τα χρόνια των σπουδών τους στο εξωτερικό, ένωσαν τις δυνάμεις τους και πήραν την απόφαση να κάνουν κάτι εντελώς καινούριο, σε σχέση με τις σπουδές τους και την επαγγελματική τους πορεία, αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Λάτρεις και οι δύο του gelato, από τα φοιτητικά χρόνια στην Αμερική, αποφασίσαμε να εκπαιδευτούμε με εντατικούς ρυθμούς, πηγαίνοντας στη πρωτεύουσα του gelato, την Bologna της Ιταλίας, σε ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως σχολεία δημιουργίας gelato. Στο χρονικό διάστημα αυτής της εκπαίδευσης, δίπλα σε αναγνωρισμένους σεφ, μάθαμε να παρασκευάζουμε gelato, με πιο φυσικό τρόπο και χρησιμοποιόντας τα αγνότερα υλικά.

 

Επενδύοντας σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, κατασκευασμένα με την τεχνογνωσία που διέπει τον συγκεκριμένο κλάδο στην Ιταλία, ξεκινήσαμε μιά προσπάθεια, εδώ στο Ρέθυμνο, ανοίγοντας Gelato Lab (εργαστήριο παγωτού), στο Ατσιπόπουλο και σημείο πώλησης στην "Μεγάλη Πόρτα".

 

ΒΟΣΠΟΡΟΥ 5

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΤΑ
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΗΛ. 28310-33444

Copyright © 2017 ANGELI GELATO GELATERIA ® All Rights Reserved

Design & Development BrainArt